- 3 vinete
- 12 ardei graşi
- 2 cepe
- 2-3 căţei de usturoi
- 5-6 roşii
- sare
- piper
- 5 linguri ulei
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Coci vinetele şi ardeii pe tablă. Când sunt gata cureţi şi vinetele, şi ardeii de coajă, apoi pui vinetele la scurs. Tai ceapa mărunt, o pui la călit, după aceea o răstorni într-o tavă.
Peste ceapă pui vinetele coapte desfăcute în fâşii, presari sare şi piper, pui şi ardeii rupţi fâşii, usturoiul tăiat feliuţe, apoi roşiile tăiate rondele.
Pui şi uleiul, apoi dai tava la cuptor pentru 25 de minute. Când este gata presari pătrunjelul taiat mărunt.
Poftă bună!
25 noiembrie 2015
MÂNCĂRICĂ DE ARDEI ŞI VINETE COAPTE
Ingrediente:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu