Ingrediente:
- 2 fileuri de peşte
- 1/4 linguriţă de cimbru
- 1 vârf cuţit mentă
- 1/2 linguriţă condimente pentru peşte
- 50 ml apă
- 1/2 linguriţă boia
- sare
- piper
- ulei
Preparare:
Spălaţi şi uscaţi bucăţile de peşte, apoi stropiţi cu puţin ulei. Aşezaţi-le într-un vas termorezistent.
Separat, amestecaţi într-un bol apa, sare, piper, boia, cimbru, mentă şi turnaţi peste fileuri. Acoperiţi tava cu folie de aluminiu şi daţi la cuptorul încins, pentru 25 min, la 180 grade.
Îndepărtaţi folia şi daţi din nou la cuptor pentru încă 5-8 min sau până ce peştele este făcut, uţor rumenit şi sosul aproape scăzut.
Serviţi cât este cald, simplu sau lângă garnitura preferată.
Separat, amestecaţi într-un bol apa, sare, piper, boia, cimbru, mentă şi turnaţi peste fileuri. Acoperiţi tava cu folie de aluminiu şi daţi la cuptorul încins, pentru 25 min, la 180 grade.
Îndepărtaţi folia şi daţi din nou la cuptor pentru încă 5-8 min sau până ce peştele este făcut, uţor rumenit şi sosul aproape scăzut.
Serviţi cât este cald, simplu sau lângă garnitura preferată.
Să aveţi poftă!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu